Register Gevolmachtigden ALV

Zoals in de recent gewijzigde statuten (artikel 6 lid 5 ) is vastgelegd dient een register te worden aangelegd van de personen die namens het lidmaatschap (dat mogelijk aan meerdere personen in onverdeeldheid toebehoort) stemgerechtigd zijn. In 2023 heeft een groot aantal leden al meegewerkt aan het register door een volmacht betreffende het stemrecht af te geven.

Ieder lid zal dus indien dit niet eerder is gebeurd schriftelijk moeten aangeven en moeten onderbouwen door het overhandigen van een schriftelijke volmacht wie stemgerechtigd is namens het lidmaatschap, voordat namens dat lidmaatschap een stem kan worden uitgebracht.

Zolang dit niet is aangegeven en niet schriftelijk is onderbouwd, is het stemrecht van het betreffende lid opgeschort.

Is bij het bestuur niet aangegeven dat het lidmaatschap aan meerdere personen in onverdeeldheid toebehoort, dan wordt het aanwezige lid geacht de andere personen te vertegenwoordigen.

Via deze link treft u de (na downloaden) in te vullen en te ondertekenen volmacht die het secretariaat, gezien de te verwachten stemronde(s) in de komende ALV op 30 maart, graag spoedig van u per mail of post ontvangt.